• Dansk
  • English
  • Deutsch

ErgoMover Manipulator - med 90 grader vip

ErgoMover Manipulator er en unik selvkørende gipsvogn som udover at kunne afsætte gipsstakke på bukke også kan rejse et bundt gips til lodret position. Pladerne kan afsættes i en ErgoLoader, således ErgoMover frigives til at hente endnu en stak gips eller de kan forblive i ErgoMoveren og monteres på væggen enkeltvis ved hjælp af ErgoMounter.

ErgoMover Manipulator, Ergoloader samt ErgoMounter er tre unikke enheder der tilsammen indgår i et koncept som bringer hele stakke gips hele vejen fra lastbilen til væggen uden på noget tidspunkt at løfte så meget som en enkelt plade.

Se mere om konceptet her: ErgoMover Trin 1-5

Demonstrationsvideo 

Se denne demonstrationsvideo om ErgoMoverManipulator samt ErgoMounter. 

Dette materiale indeholder en bearbejdning af "Ergonomi og pladeløft, December 2013" udviklet for Undervisningsministeriet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Hans-Henrik Juul Jakobsen og Ole Bloch Hansen, Erhvervsskolen i Nordsjælland.

Lodret position

Som den eneste maskine på markedet kan ErgoMover Manipulator rejse et helt bundt gips fra vandret til lodret position.

Bruges den sammen med ErgoLoader og ErgoMounter systemerne, kan gipsplader håndteres fra lastbil og frem til vægmontering – uden at belaste ryggen!

Sikkerhed

Alle løfte- og vippefunktioner er konstrueret med et kraftfuldt elektrisk hydraulisk system med indbyggede sikkerhedsfunktioner. 

ErgoMover Manipulator er udviklet i samarbejde med professionelle brugere og opfylder alle krav til sikker og pålidelig drift.

GMV A/S


Tel.: +45 7573 8247
E-mail: post@gmvas.dk
CVR: DK-21801283

​Afdeling Nord


Industrivej 10
DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd


Industriparken 1
DK - 7182 Bredsten